Beräknat från 272 omdöme uppnått under de 12 senaste månaderna. *

* 774 omdöme sedan 08-25-2020

Kundbedömningar

Kundomdöme

 

2 / 5

Jag fick en leverans tid ni inte höll. Jag åker bort o kan inte hämta ut den. Ringde o berättade detta men er kundtjänst la på luren i örat. Jag var inte otrevlig ville bara inte betala returen. Inte bra när er personal gör så
den 10-04-2022 genom .

efter en erfarenhet den 09-11-2022

Kundomdöme

 

1 / 5

Riktigt dåligt. Rekommenderar ej detta företag. En telefon jag ej fick igång. Instruktionsbok endast på franska. Märkligt bemötande i telefonsupport och mailkontaktuppgifter till företaget som ej stämde.
den 09-26-2022 genom .

efter en erfarenhet den 08-08-2022

Kundomdöme

 

1 / 5

När kommer grejerna? Varför går det inte att mejla er?
den 09-23-2022 genom .

efter en erfarenhet den 08-27-2022

Kundomdöme

 

1 / 5

Det stod på webbsidan att leveransen skulle ta max 72 timmar. Det tog mycket längre tid än väntat och öronpropparna kom inte fram till den konsert jag skulle använda öronskydden på. När väl paketet kom fram märkte jag efter öppnandet att en propp saknade filter. Dåligt tycker jag!
den 09-14-2022 genom .

efter en erfarenhet den 08-14-2022

Kundomdöme

 

1 / 5

Krångligt att betala. Jag blev väldigt tveksam vid betalningen till ett konto i Frankrike, fick ringa kundtjänst för att fråga. Vågade inte betala med kort, valde banklöerförong. Eftersom det var till utlandet fick jag ringa min bank som gjorde överföringen efter typ 40 frågor. Pga detta beställer jag nog inte något mer…
den 09-09-2022 genom .

efter en erfarenhet den 08-08-2022

Kundomdöme

 

1 / 5

Ej svar på mail, produkt kom för sent än lovat
den 09-08-2022 genom .

efter en erfarenhet den 08-16-2022

Kundomdöme

 

1 / 5

God telefonkontakt med er kundtjänst, men Doro Comfort 1010 fungerar inte, fel anslutning till svenskt telejack, omöjligt att installera telefonen, manualen stämmer inte, även om man kan många språk. Jag har konsulterat kompetent IT-användare. Detta borde framgå av er webbsida. Att sända tillbaka till Frankrike kostar 294 kr för 1 kg eller 330kr om det blir tyngre. Lönar sig inte.En total-miss för mig alltså. Mvh Ingegerd Blomstrand, Lund
den 09-07-2022 genom .

efter en erfarenhet den 08-04-2022

Kundomdöme

 

1 / 5

Väldigt lätt att beställa och betala men helvetet börjar när man inte är nöjd och vill returnera sin produkt. Kommer inte köpa något mer härifrån!
den 09-02-2022 genom .

efter en erfarenhet den 08-08-2022

Kundomdöme

 

1 / 5

Riktigt besviken (inte på produkten i sig men på leverensen). Betalade extra för expressleverens 48h för att hinna få hörselkåpor till en konsert. Men det dröjde det dubbla och jag hann inte få produkten tills dess att jag behövde den. Dvs har jag nu ett par hörselkåpor jag inte behöver och betalat extra för leverensen i onödan.
den 09-01-2022 genom .

efter en erfarenhet den 08-09-2022

Kundomdöme

 

2 / 5

Säljer produkter utan relevant manual och med språket inställt på franska. Betyget kan bli bättre om eran support tar ett krafttag och hjälper till.
den 09-01-2022

efter en erfarenhet den 08-08-2022
*Pseudonymiserad information

Omdöme i kronologiskt ordning

Information Audilo.se

Beskrivning:

Specialisten inom hörsel- och hörselskydd

Adress:
AURISEO
1134 Chemin du Bartassec
46000, CAHORS
Rekommendera:
Webbplats:
Kontakt:
Auktoriserad representant:
AURISEO
Status :
aktuell
Antal omdömen:
272

Med anledning av xn--verifierade-omdmen-r3b.com

xn--verifierade-omdmen-r3b.com hanteras av ett oberoende företag som samlar in omdömen från e-handlarnas kunder efter ett köp. Dess mål är att hjälpa dig hitta de mest pålitliga e-handlarna.Se mer