mister-auto.se

Customer reviews for mister-auto.se

4.2 / 5 1

Calculated from 252 reviews obtained over the last 12 months

12022 reviews since 24/07/2020

Review administration system compliant with the ISO 20488 standard.

Reviews subject to control.

  • For more information on reviews features and the possibility to contact the reviewer, please consult our transparency charter
  • No consideration was given for reviews
  • Reviews are published and kept for a period of five years
  • Reviews are not editable: if a customer wishes to change their review, they must contact Verified Reviews to delete the existing review and post a new one. The reasons for deleting reviews are available here

Search the reviews

Filter by rating

  • 6777
  • 2596
  • 1082
  • 630
  • 938

Information mister-auto.se

About Verified Reviews

The Verified Reviews solution is published by SKEEPERS, specialized in managing consumer reviews after online orders. See more

See our Transparency Charter

Taking action with Verified Reviews

Customer reviews

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Allt är bra.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    good, but search in the app can sometimes be bad, you can´t go to the menu-section

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 3 / 5 1
    Edit Flag

    Har försökt att beställa 6 artiklar (mest bromsdelar) men har efter 2veckor fortfarande inte lyckats få alla delar. På den första beställningen jag la på hemsidan så fick jag beskedet att beläggen jag hade valt hade tagit slut trots att dom var beställningsbara och byte var inte möjligt trots att jag ville betala mellanskillnaden. Jag avbokade då ordern och la en ny men med andra belägg som enligt hemsidan skulle finnas. Nu skickades denna ordern men nu hade någon tagit beslutet att lägga i andra bromstrummor än dom jag hade beställt och dessa var ju naturligtvis inte avsedda för bilar med ABS (som jag har). Jag var nu tvungen att lägga en 3:e order med ny fraktkostnad (+200kr) som följd. Nu skall bromstrummorna komma imorrn och jag skall då returnera mina felaktiga så förhoppningsvis kan jag börja skruva på till helgen. Lite synd med en så bra hemsida + support att prioriteringen verkar vara att få iväg ordern så fort som möjligt och inte att det är rätt grejer i paketet. Vi får se nu om jag får tillbaka pengarna för den onödiga extra frakten jag var tvungen att göra för att få rätt trummor. Annars verkar ju delarna var av bra kvalite, + billigt och hemsidan är riktigt bra, så prova att beställ men räkna inte med 72timmars leveranstid.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Jag har beställt bromsdelar till min Audi,smidigt att beställa man loggar in sitt reg nr och får upp alla passande delar till den bilen,det går även att spara fler reg nr så har man fler bilar så slipper man skriva in dom igen. Jag beställde broms skivor och belägg,skivorna var Bosch och det finns inget som inte säger att det är så,skivorna var lackade och stämlade med bosch nr,beläggen var något okänt märke,allt är monterat på bilen och funkar hur bra som helst. Betalningen gjorde jag med kort(visa)inga problem där heller,försökte dock att betala via min bank men fick ingen ordning på det(utländsk bank)det blir lite krångligt att betala utomlands men jag hade säkert löst det om jag velat men det kändes enklare att ta det på kortet. Det enda negativa är att leverans tiden är längre än 72 timmar,det tog 5 dagar(120 tim) att få hem paketet och levererades hem till dörren, ett minus till är att det inte aviserades innan utan man får en lapp i brevlådan där det står att de försökt att lämna paketet. nu är det iof inte så svårt att ringa leverantören och boka en ny tid Men har man bråttom så är det kanske inte så kul att vänta en dag till. På det stora hela så är jag nöjd bra priser(halva priset mot Sverige) och enkel hemsida.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Har handlat vid flera tillfällen, men mkt. längre leveranstider än utlovat. Samt att ""this part will fit your car perfectly"" stämmer inte alls. Der är en ""svensk"" hemsida, där ev. kontakt förs på engelska och delarna skickas från Frankrike. Uppenbarligen så klarar man inte av att översätta rätt, vilket merför att man lätt beställer fel delar. Och stort ointresse råder då det blir fel Rekommenderar därför starkt att handla från seriösare firmor istället.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Har beställt i två omgångar från hemsidan. Sist jag beställde fick jag varan redan efter 2 dagar! Bra kvalitet och hemsidan är lätt att beställa ifrån.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Jag beställde bosch originalfilter och tändstift för service av min VW Golf Beställningen gjordes på helgen och jag hade mina varor hemma vid dörren efter lunch på onsdagen direkt efter. Min order var ganska liten men blev trots det ändå ca 35% billigare än lågpriskedjan mekonomen när man inkluderade frakten (som i sig bara var 90 kr). Alla varorna leverades och det var rätt grejor. Webbutiken är ett föredöme där man kan följa ordern i detalj, Jag är jättenöjd.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Kan inte annat än rekommendera Mister Auto. Oerhört bra priser, hoppas verkligen fler tar chansen att använda sig av dem. Märkesdelar, enkelt att hitta det du behöver. Trots att jag har beställt en del udda detaljer som diverse spännrullar till en Fiat Coupé har de kommit fort och varit precis det jag behöver. Har tidigare köpt delar från både England (bland annat Euro Car Parts), Tyskland och våra stora Monopolreservdelsfirmor här i Sverige. Men med Mister Auto slipper jag dyra fraktkostnader från utlandet och får ändå samma låga priser. Förvisso kan jag hålla med att leveransbekräftelser osv kan förbättras, fick bland annat lite konstiga besked ang betalningsbekräftelse. Men allt funkar verkligen bra och kan inte klaga på helheten. Mekonomen hade inte alla artiklar jag behövde, priserna var det dubbla och det gick inte att få veta på hemsida vilka märken av remmar etc som levererade. Och för mig är det viktigt med just kvalitetsdelar då ett kamremshaveri pga lågprisremmar skulle kosta ett motorbyte. Passade även på att köpa nya tändstift, 41 kr/st på Mister Auto, 101 kr/st på Mekonomen. Gör dig en tjänst och handla på Mister Auto nästa gång!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Bra hemsida där man får en utmärkt info om vilka delar som passar till aktuell bil. Jämförde före beställningen med reservdelsnr på märkesrepresetantens delar och allt stämde till 100 %. Priserna är mycket konkurenskraftiga. Leveranstiden blev något längre än utlovat (86 tim). Allt fungerade i övrigt perfekt med en säker kortbetalning och snabb info om beställda varor (inga konstigheter i samband med denna procedur). Ett extra plus för att man kan följa leveransen via kundsidan hos Mister Auto samt att FEDEX är snabba att leverera varorna i Sverige. Kommer fortsätta att handla hos Mister Auto och rekommenderar företaget starkt.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Valde att handla hos dem istället för ebay, eftersom jag trodde att det blir säkrare att handla via ett svenskt företag.Har gjort 2 olika beställningar hos dem och tycker att det handlar om ett oseriöst företag som agerar mellanhand. Kundtjänsten klarar knappast att tala svenska samt de kan ej bistå en med något. De följer inte ""Trygghandelns""riktlinjer heller (läs nedan).Man får dåliga vibbar på direkten när man omdirigeras till s.k. säkra betalningen och hamnar på någon webbsida med okänt språk (troligen ryska eller polska). Dessutom kan man glömma leveransen inom 72timmar precis som de andra har redan påpekat. Första leveransen var försenad medan andra inte blev av trots att de tog betalt för den(läs nedan), eftersom de hävdar att varan inte finns på lager(se nedan). Trots det bekräftade de leveransen och tog det betalt för den!!! EFTER BEKRÄFTELSEN OCH GENOMFÖRDA BETALNINGEN (via hmm säkra betalningen) köpte jag en balansaxelrem hos Skruvat.se(det var billigast att kombinera dessa två). Nu är jag tvungen att köpa en kamrem på ett annat ställe och inte som kamremkit. Detta ledde till att jag måste pröjsa 24euro extra bara för leveranskostnader samt 4euro högre pris på själva kamrem. När jag frågade om de kan ersätta mig med en kuggrem från en annan tillverkare och stå för mellanskillnaden fick jag blankt nej. Ni kan Läsa deras svar: ""Du har nyligen gjort en beställning på vår webbplats, vilket vi tackar för. Tyvärr kan vi inte leverera en del av din beställning MA-20120314-111604-733016SE, vilket vi ber om ursäkt för. Följande produkt(er) är slut på lagret: Kuggrem - ref : CT893 (404.00 SEK * 1) Du kan nu välja att: - antingen bekräfta leveransen av den/de produkt(er) som finns tillgängliga, så återbetalar vi beloppet för den/de produkt(er) som inte finns tillgängliga, ...jag försökte tala med min supervisor om din beställning, men hon är upptagen.Kan du vänligen bestämma hur vi ska göra med resten av din beställning, för att den är blockerad nu? ...vi kan tyvärr inte erbjuda dig ersättning för förseningen p.g.a. att varan inte är tillgänlig. Kan du vänligen bestämma vad vi ska göra med resten av beställningen, för den kommer automatiskt att annulleras inom kort, då vi ska återbetala dig pengarna eller avboka samtliga beställda produkter och få totalsumman återbetalad. ...120322 Det har gått två dagar... jag har fått tillbaka pengar MEN gissa min förvåning när jag fått se 363,60sek på mitt konto istället för 599,40sek som de tog från mitt konto (via säkra deras hmmm betalning). Har skickat ett mejl till deras kundtjänst och väntar på svar...Spännande... ...120323 Nu har jag fått följande meddelande från Misterauto.se...tror inte att jag någonsin kommer att handla hos dem igen: ""Bäste Herr xxxxxxx, vi ber om ursäkt för skapade olägenheter i samband med återbetalningen. Här följer information från vårt arbetssystem. Återbetalning AV-20120320-121934-733016SE idag kl.11.05 , på 235,80kr Återbetalning AV-20120315-093859-733016SE 21/3-2012 kl 09.38, på 363,60kr Du är välkommen om du har fler frågor. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Jag beställde mina delar 120808 jag fick delarna levererade 120814. Delarna levereras från Frankrike. Alla delar som jag beställde blev rätt och enbart kvalitetsmärken som Bosch filter och Continental kamrem NGK tändstift. Jag beställde rätt delar och fick det jag beställde till ett fördelaktigt pris och är därmed helnöjd!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Skulle beställa lite olika bildelar och gjorde det genom att knappa in registreringnumrena. Fick upp en massa olika delar som de rekommenderade som passande till mina bilar. Borde blivit misstänksam när man fick upp delar som passade högerstyrda bilar vilket ju inte är så vanligt i Sverige men eftersom jag blev varnad när jag valde några delar att de inte passade till min bil så trodde jag att de hade koll på vad som passade. Så jag beställde och började vänta. Efter lite drygt 72 timmar fick jag ett mail om att mina delar va skickade... Trodde de skulle vara framme då?!? Tog nästan en vecka till innan TNT fick rätt på paketet och kunde komma och leverera det efter en massa telefonsamtal. Och givetvis så passade ju inte delarna utan de passade bara till en senare årsmodell. Ingen Ferrarri utan en vanlig Svenssonbil så det borde gå att hålla koll på vad som passar om man sysslar med reservdelar och får registreringsnumret? Skickade några meddelanden till dem på deras site och fick förvirrade Google translate svar tillbaka efter några dagar. Så jag tänkte jag skulle utnyttja deras fina servicetelefon och prata med dem istället. Gick om möjligt ännu sämre och va bara bortkastad tid. Helt värdelös inställning och inte alls intresserad av att försöka hjälpa till. Så nu sitter jag med värdelösa delar och är bitter för att behöva betala en massa extra fraktavgifter för att få delar som passar. Tack mister-auto, ska göra allt jag kan för att andra ska slippa göra affärer med er.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Detta företag snor era pengar utan att leverera varor. Jag fick ett mail att återbetalning genomförts då de ej kunnat leverera det jag beställde 1 månad har gått och inga pengar är insatta på mitt konto från dem

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    1 månad har gått sedan ordern lades och betalades. Efter 2 veckor skickade jag ett mail och frågade var varorna fanns. Jag fick till svar att frakten skulle återbetalas. Ingenting har hänt efter det och inga varor har levererats. I annonsen utlovas frakt på 72 timmar, hahahahahahahaha lol. Ok nu har jag fått återbetalning på 99:- för frakten. Frakt för ej levererade varor. Ska man skratta eller gråta? varorna ej levererade efter 1 och 1/ 2 månad, inga pengar tillbaks för dessa. Detta är ej en seriös säljare. Köp hellre med en annan och dyrare med säker leverans. Jag har fått löfte om att pengar för ej levererade varor ska betalas tillbaka. Inga pengar har kommit in på mitt konto. Nu har det gått nästan 2 månader sedan pengarna drogs från mitt konto.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Jag beställer till en Renault får delar till en BMV retunerar delarna mottagit sen händer det inget mera

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde märkesdelar till min bil (vill inte ha ""Bölk""-delar då ursprunget är helt okänt). Trots status ""Levereras inom 3 dagar"" så fick jag snart ett meddelande om att varorna inte gick att frambringa. Trots det hade de dragit pengarna som visserligen betalades tillbaka efter någon dag. Luktar uppsåt.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde på onsdag fick leverans på tisdagen veckan efter. Varorna levereras av Fedex till dörren. man kan skriva fullmakt så att man inte behöver vara hemma. Elller byta lev adress till jobbet. Allt kom som jag beställt och det var rätt märken Brembo, Bosch. Billigt men lite långsamt. bra att man kan betala mot faktura utan extra kostnad.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde 4 filter mann filter och nog kom det hem, bra priser rekommenderas !

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 3 / 5 1
    Edit Flag

    Jag beställde 4 glödstift till en Kia Ceed -09 för ett tag sen. Det fanns bara en sorts glödstift att välja på, så jag antog att de skulle passa, då Mr Auto hade fått mitt reg.nr. Leveranstiden stämde inte utan jag fick stiften efter ca 1 vecka. Stiften passade inte. Jag ringde kundtjänst men det kostade 5 kr i minuten och dessutom kan de knappt svenska. Jag returnerade glödstiften och returen fungerade bra med UPS, men fraktkostnaden fick jag inte tillbaka utan bara vad själva glödstiften kostade. Det tog flera veckor att få tillbaka pengarna.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde 2 stötdämparben till en Toyota Celica. Kollade min mail var dag och fick inget mail om att paketet lämnat frankrike. Beställde på Lördag och fick leverans Tisdagen en vecka senare. Tur att frugan var hemma och kunde ta imot paketet.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Jag har gjort 4 beställningar från mr-auto och de har fungerat jättebra. Allt ifrån kamremsats, bromsskivor till filter och stift. Jag håller med om att supporten är lite skralltig annars är jag hur nöjd som helst. Allt är inte billigast men oftast är det kanonpriser. Det känns nästan som om vissa här på sidan är skraja mekonomen- och autoexperten anställda. Jag är less på att bli uppskörtad av våra inhemska företag och därför har jag valt mr-auto. Man bör veta vad man beställer och vill man vara säker på gratis frakt tillbaka till Frankrike så kostar det 49kr extra. Om man kollar tillverkarnummer mot vad man beställer så blir det inte fel.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde delar för 2700:- som på Mekonomen skulle kosta 5400:-, leverans tiden var en vecka. så om du skall inte ha bråttom, levererade mina delar från Frankrike med fedex frakt 99:- Allt var orginaldelar så jag är mycket nöjd

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    både jag och bekanta har handlat mycket från denna sida. Har alltid fått vad jag/vi beställt. snabb lev. för att va så långt bort. max 7 dagar, senaste beställningen fick jag på fjärde dagen efter beställning. och fruktansvärt bra priser!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Öseriöst företag som skickar sina konstiga och värdelösa grejer från Frankrike. Så kallade ""Kundtjänsten"" är ett uruselt skämt (svarar inte på telefon, bara läggar ditt samtal på/ vid skriftlig kommunikation får man konstiga svar som han ingenting att göra med mina frågor...). Så jag skulle ALDRIG MER handla/köpa något!!!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 3 / 5 1
    Edit Flag

    Hej, jag väntar fortfarande på min beställning (MA-20141031-103317-1170876SE) som innehåller en starmotor och Cleaner 200ml 4450. Startmotor kom igår den11/11 men den var beräknad den 7/11och den andra har dom inte ens skickat? Det enda som står på ordervyn är: ""Item is announced / bpost received the information"" Jag har mailat Mister Auto 2 gånger men ingen respons,konstigt? Jag vill säga att jag har beställt flera gånger från er och det har fungerat klockrent, men nu så vet jag inte vad som har hänt med servicen. Mvh/Nikola.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde produkter till min alfa romeo från mister-auto.se som dessutom var hälften så dyrt som hos alfa romeo verkstad. var lite skeptisk till att handla först för att det fanns delade meningar om utebliven leverans och återbetalning, medan andra var hur nöjda som helst. Tänkte att jag själv ville ge det en chans och ångrar det inte en sekund hittills. Grejerna kom precis nyss med bud , han utgav sig från att komma från fedex men körde i en privat van med reg nummer KR BUD. Hur som helst så är det de saker jag beställt :) Det återstår att se sen när fläktmotorn är bytt om allt fungerar . men just nu kan jag verkligen rekommendera dom.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Super bra min order kom i tid och allt stämmer tack mr auto! Och det var mycket billigare 1800 för ett SKF hjullager halva priset grymt bra!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    2 gånger har jag beställt varor som är listade som lagervara. Betalat och de tar pengarna...Ingen vara kommer, däremot ett mail där det står att varan ej finns i lager och återbetalning ska ske...1 gång betalade de tillbaka efter 1,5 månader. Denna gång kan jag nog känna mej blåst på 800 spänn för gott. Har gått 2 månader nu sen de stal mina pengar...Jävla skojare

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde reservdelar till min Pajero. På hemsidan stod det att delarna fanns i lager och skulle skickas på måndag. På torsdag kväll fick jag ett SMS att delarna hade skickats. Dessutom finns det ingen mailadress till företaget endast ett formulär på hemsidan och ett telefonnummer. Fungerar verkligen den mailadress dit omdömet skickas

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Har gjort en beställning på en kylare fanns i lager vid beställningen. Betalade (paypal) några timmar senare ett mail med ""standardsvar"" och ursäkt. för olägenheter... då varan inte finns i lager. Tar ett antal dagar innan pengarna tillbaka på mitt paypalkonto under tiden så finns varan åter till försäljning. beställer igen och betalar får som förut sms att dom mottagit betalning och varan skickas... 3 timmar senare samma patetiska mail om ursäkt olägenheter då varan inte längre finns i lager. och återbetalning skall ske (inga pengar ännu) Så börjar en liten mailkonversation. och noterar att andra fått samma patetiska svar som inte är i närheten av min fråga jag ställt!!! på trustpilot Jag vill ha en förklaring varför varan presenteras som tillgänglig och transaktionen går igenom två gånger med samma resultat att meddelandet blir varan kan ej levereras som en parentes så vid första till så gjorde jag en ny beställning då varan fanns ""tillgänglig"" fortfarande. Och hänvisade till att jag gjort en ny beställning den ordern ""deletades"" dagen efter trotts att jag även i den ordern beställ en annan kylare som enl. hemsidan skulle lev. inom 3 dagar. Fick jag någon förklaring varför den ordern togs bort? Svar: NEJ Har nu haft en lång mailkonverstion på deras hemsida. PATETISKT Helt plötsligt skapas en ny ""tråd"" av samma ärende där de svarar som en genmanipulerad PAPEGOJA Ja bara ""goja"" jag försöker få svar på min fråga på den gamla ""tråden"" men icke.... Då jag ställer frågan varför en vara jag beställt TVÅ gånger inte finns i lager efter jag betalt och ifrågasätter deras hantering och KASSA Webapp. som inte kan hålla reda på om varan finns i lager hos deras leverantör innan jag betalat får jag detta svar: vi levererat i tjugo olika europeiska länder. Vi har några stora lager i centrala Europa och du kan tänka dig att logistiken är väldigt dynamisk. Vi försöker tillfredsställa våra kunder, vi vill mer än görna leverera delarna men mycket beror på de olika tillverkarna. Hoppas att du fick infomrationen du ville. Med vänliga hälsningar, Mister auto teamet Undrar hur mycket ränteintäkter detta företag har om de har ""kunder"" i 20 länder som betalar och får sen medlande att varan ej finns i lager och återbetalning skall ske... Och stavningen i svaren.... :) Men skall i ärlighetens namn och säga att jag samtidigt beställde andra varor till min bil och dessa lev. i rimlig tid dock ej som utlovat. Har ej kollat om det är ""rätt grejer"" men efter ha läst här kanske jag har tur med att dessa ""passar"" men av någon anledning delade de upp ""ordern"" i två ordnar och jag fick ett gojasvar på varför detta gjordes

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Vi har gjort ca 46beställning under året som gått, över 100,000:- Alla beställningar har fungerat felfritt, Hanteringstid 1-2dagar innan beställning skickas, Express frakt 1-2dagar innan leverans Totalt 2-4dagar innan leveransen når fram. Har hänt flera gånger att vissa saker inte finns i lager, men pengarna återbetalas då såklart utan några problem. Har hänt att någon order blivit fel, dom har korrigerat/återbetalat då utan några bekymmer som helst.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Handlar med säkerhet igen hos Mister auto

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    beställde för dom sa 72tim frakt...nu har dom t.o.m ändrat till 24tim.. Jag gjorde beställning fredag för jag skulle gå på semester torsdagen efter, så jag var ju safe....men inget kom innan jag åkte bort. Ringde o sa att dom då får byta leveransadress och leverera dit jag skulle. Det är ok...det fixar vi, fick jag till svar. 2v senare när jag är på jobbet kommer paketet :( Och det var uselt packat, så kartongen var defekt och t.o.m den inre förpackningen var mos. (Tur det var ett stabilt hjullager jag köpt) Tror inte jag beställer igen....men man vet ju inte....kanske bara hade otur denna gång...eller..???

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde stötdämpare bak till min Opel och betalade. Dagen efter får jag ett meddelande där dom säger att dom inte finns i lager, trots att de stod vid beställning att dom fanns. Ändå ändrades inte lagerstatus på hemsidan förräns yttligare ett dygn senare. Däremot fick jag tillbaka mina pengar hyfsat smidigt till skillnad från många andra. Men att dom tar emot betalningen innan dom vet om delen finns känns rätt oseriöst. Vill inte ha mina pengar ""vilandes"" på någon annans konto för att dom slarvat. Hade detta bara hänt mig hade jag kunnat ha överseende. Men jag verkar inte vara den enda....

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Totalt sett är jag nöjd och kan acceptera att den automatiserade hanteringen skapar lite missförstånd och oro om leveranstider. Leveransen kom endast en dag senare än vad reklamen lovade. Jag beställde en AC-kompressor på måndag eftermiddag och fick den torsdag lunch. Den kostade totalt 2410 kr att jämföra med original 17700kr och MECA 5500kr eller begagnat 1500 kr. De lovade på hemsidan att skicka dan efter, alltså tisdag men den expedierades onsdag och jag fick först besked att den skulle komma måndagen efter trots att jag betalt extra för ""express delivery"". Jag e-postade till Mr.Auto två gånger, fick alltid svar efter en halv dag. Nu återstår att se om kompressorn passar, men Mr.Auto är en ny och angenäm bekantskap som ger svenska konsumenter tillgång till EU-priser på bildelar.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Köpte en kondensator. .lovade lev efter tre dagar men kom efter två. Billiga bra varor..kommer att bli fler köp :-)

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 3 / 5 1
    Edit Flag

    Jag beställde ett bil spegelglas för snart 3 veckor sedan , jag ville kolla varför det hadde dröjt så läng när det stå 72 timmar men det är svårt att komma i kontakt med dem. På hemsidan finns bara ett telefon nummer som kostar 5 kronor/minut att ringa till. I bekräftelse mailet så fanns ett 08-nummer villket var kopplat till Indien. Den som svarade frågade efter mitt telefon nummer för att hennes kollega var ""Busy"" , som svar på frågan ""hur länge behöver jag vänta för att din kollega ska ringa upp mig?"" fick jag ca 20minuter till svar, men det hände aldrig! Mycke dåligt !!! Jag vet inte när jag ska få (om ens) mitt paket :( Genom att kontakta UPS fick jag veta att dem hadde problem att hitta adressen (vilket jag kan förstå), efter klargörandet tog det bara en dag till för leveransen. Jag höjer antalet stjärnor till 3, men fortsätter att vara besviken på supporten.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    första var en generator till en v70-02 där man hade slått in det riktigt dåligt så när den efter lång tids väntan kom så var vissa plastdetaljer trasiga andra beställningen så fanns inte kamremssatsen som jag ville ha hemma och pengarna som var inbetalda skall betalas tillbaka ringer dem då för att se om jag kan få en annan k-sats efter som de ofta har ett antal att välja på får då till svar att jag måste göra en ny beställning och betala frakt en gång till ? trotts att de andra beställda sakerna ej var skickade kunde man inte hjälpa mig . en sak till är att när man ringer så får man tala med mycket okunnig personal med en mycket dålig svenska . Jag har gjort mina två beställningar och det kommer inte att bli någon tredje betalar hellre ett högre pris och blir bättre bemött när saker ej stämmer

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Jag beställde ett antal service delar till bilen. Efter beställningen och betalning var gjord började jag läsa om företaget. Det fanns en hel del dålig information att läsa och företaget verkar ha fått dåligt rykte. Jag vill i alla fall meddela att min erfarenhet har varit mycket positiv och det har visat mig att det har ordning och reda i sin logistik. Jag skulle utan tvekan rekommendera företaget för vem som helst. Jag kommer själv att beställa mera från Mister-Auto.se

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Hej beställde stötdämare och torkarblad på lördag kväll, enl hemsidan skulle de ta 2-3 dagar att få hem innan de kunde skickas. Kostade även på mig 24h lev från UPS, samtliga varor levererades på tisdagen veckan efter. Tillsammans kostade allt inklusive expressfrakten mindre än vad bara stödämparna skulle kostat hos en känd svensk reservdelskedja. Fick även snabba svar på mina frågor via mail. Valde Paypal som betalningssätt eftersom det kändes säkrast så. Bra gjort, kommer med säkerhet att handla mer från Mister Auto.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Funkar bra vid leverans och returer, har man inte brotomt så är det det ända alternativet. tack mister auto

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Har nu shoppat 3 gånger hos mrauto,och de har hållt vad de lovat! Har även returnerat ett filter som jag felbeställt-UPS hämtade vid dörren,pengarna kom som utlovat. Har även köpt 2 st. BÖLK-kondensorer till AC,de funkar fint, och verkar välgjorda. Enda irritationsmomentet är kundtjänst,som troligen finns i Polen,man talar dålig svenska och är dåliga på teknikfrågor (man gör nog så gott man kan......) Ska försöka med E-mail nästa gång.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde olika filter till min BMW och kunde följa leveransen som anlände med FEEDEX till dörren efter 4 dagar. Leveransen innehöll de märkesvaror som jag beställt. Totalt en besparing om ca 50% jämfört med märkesvaror hos Skruvat. Tvekar inte att beställa igen. //Jörgen

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Gjorde beställning skicka pengar , väntar fortfarande på delarna . mailar dom och undrar vart delarna är får man till svar att man inte har betalt delarna. jävla skit företag .. VARNING !!!!!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde stötdämpare 2x bak till Toyota HiAce - pris på lokala bildelsaffären 700:-/st, här 300:-/st. Dom hade inte dom billigaste, så jag fick dom näst billigaste för samma pris. Slängde med bland annat 4 tändstift till frugans bil - lokalt pris 250:-/st, här 77:-/st. Sparade c:a 800:- + 700:- bara på dessa delar.. man undrar vilka övervinster dom tar ut här hemma. Noga besked i alla turer - spårade paketet ända till dörren här mitt i skogen där jag bor. Frakten var billig, och med rabbattkoden, så vart frakten gratis.. Nästa köp blir via denna site - bara idioter och folk med för mycket pengar köper delar lokalt.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Beställt bromsbelägg till en bil. Idag har det gått en vecka och inga bromsbelägg än. Hoppas att delarna kommer någon gång. Men snart så kommer jag ringa dom å be dom köra upp sina ""express"" frakter i röven!!! står de 24 timmars frakt tid så ska de fan vara så!!!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Kan enbart hålla med föregående skribent. Jag väntade flera dagar på ett luftfilter som de inte kunde hitta vilket skulle läggas till i min beställning som fö. innehöll bromsskivor. Beställningen gjorde jag förra veckan och tänkte mig få paketet i morgon fredag......DVS 5 arbetsdagar som de utlovar i reklamen....... Idag tvingade jag dem att ta bort filtret från beställningen så de kunde skeppa iväg ordern. Dock är det då dessutom 4 dagars väntan from idag!!!!!!! DVS paketet kommer förhoppningsvis på Tisdag. Körförbud på bilen och elände drabbar mig. Allt för att spara några spänn gentemot mekonomen o biltemas priser.... VARNING FÖR MISTER AUTO !!!!! VARNING

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Jag har beställt från misterauto flera gånger och jag är mycket nöjd med pris (dom ligger minst 50% under mekonomen). Varorna skickas från Frankrike så det tar ca 1vecka för dom att nå fram men det är välvärt att vänta om man inte har jätte bråttom.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Mister Auto stal 1000 kr av mig, och jag varnar andra för att göra affärer med dem. De fick felaktigt dubbla betalningar av mig, vilket jag bevisade genom att sända dem mina kontoutdrag. De slingrade sig ständigt och trots att jag upprepade gånger krävde tillbaka mina pengar så svarade de ständigt att de skulle återkomma efter att ha kollat med sin bank - men de återkom inte nån gång! Jag har krävt tillbaka mina pengar så många gånger nu, att jag tvingas göra en polisanmälan - av principskäl och för att belägga deras brottsliga agerande i diskussionsforum. Jag avråder alla kunder för göra affärer med dem, och särskilt från att betala minsta krona i förskott. Räkna inte med att bli korrekt bemött eller få tillbaka pengarna om du är missnöjd. Och, ännu vidirigare är att de tar 5 kr/minut i avgift när du ringer till deras kundtjänst, så ju envisare du driver din reklamation mot dem, desto mer kostar det för dig.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde Bromsok och Stötdämpare till en Audi Allroad. Bromsoket fanns ej i lager varför man skickade pengarna åter. Om man handlar av ett svenskt företag som annonserar ut en som inte finns så har man rätt till stödköp. Stödköp innebär att om bromsoket inte kan levereras från Mister Auto så har man rätt att köpa detta från annan (dyrare firma) och få Mister Auto att betala mellanskillnaden. Denna lag är tvingande och någon friskrivning kan ej ske. Mister Auto är registrerad i Frankrike varför det kan nonchalera svensk lag. De svarar bara på valda frågor på mailen. När varorna (stötdämparna) skulle levereras var det UPA. UPA lämnar uppgift om att de kommer mellan kl 08 och 17. Inkomstbortfallet blir betydligt kostsammare än att ta ledigt från arbetet och finnas hemma väntande. Budet ringer när han/hon står utanför på adressen. DHL ringer alltid och lämnar 1 tim + och en timme minus. Tror ni att jag fick några varor? Nej och glad är jag för det. Betala gärna lite mer och få ett företag med ansvar och med en fungerande kundtjänst. Jag avråder alla från att göra köp från Mister Auto och företag som inte lyder under svensk lag. Bolaget får 1 poäng på en 100 gradig skala

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde en startmotor på fredag morgon. Måndag eftermiddag kom leveransen till dörren. Klockrent! Rätt startmotor och leverans helt enligt informationen på hemsidan! Hur nöjd som helst!!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Gjorde en beställning på söndagen och fick inte hem artiklarna förens fredag även fast jag betalade för extra snabb leverans. Inte nog med det, en sak som skulle finnas i lagar fanns sedan inte i lager iaf. När jag äntligen fått hem paketen så visar det sig att istället för en ljuddämpare så jag har fått hem ett paket med bromsbelägg. När det börjar krångla är dom inte lätta att få tag i!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Går efter 3 dagar in på hemsidan och ser att min beställning inte är skickad Ser att allt är packat förutom en del (saknas förmodligen i deras lager) så jag ber dom ta bort den från beställningen, Efter detta skickas paketet och jag går in på paketspårning och ser att paketet ska komma om en vecka.. Uppdatera lagersaldo och skriv hur långa leveranstiderna verkligen är !!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Jag beställde 4st Bosch tändspolar till min bil, det skulle ta 3-4 arbetsdagar innan de ens skulle skicka dem stod det på Mister Autos hemsida, det fanns märket Beru att välja också och då skulle de skickas omgående stod det på hemsidan. Jag valde i alla fall Bosch. Efter flera dagars väntan så kommer leveransen med UPS (man måste sitta hemma och vänta på UPS som bara levererar ""under dagen"") på eftermiddagen naturligtvis. Glad att äntligen få tändspolarna så öppnar jag paketet, blir måttligt road när jag ser att det är tändspolar av märket Beru! Jag blir misstänksam och kollar artikelnumret på spolarna med vad som står ska passa på min bil på mister autos hemsida, det är inte samma artikelnummer!!! Det skiljer visserligen bara en sista siffra 032 mot 033 som skall passa min bil men ändå! Mailar mister auto om detta och väntar på svar om 1, varför det blev Beru när jag beställde Bosch och 2, passar dessa spolar jag fått till min bil. Nu har det gått 3 dagar sedan mitt mail till dem, tror ni att jag har fått svar? NEJ! Jag rekommenderar INTE att handla med dem, de har en usel statistik på denna sida om fel i alla dess former och även om de håller låga priser så är det inte värt att chansa på att få fel då de inte tar ansvar i frågan om att svara på frågor vid fel.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde bromsskivor o belägg till min bil. Frakt och beställning samt betalning ( naturligtvis!!) funkade bra. Tog väl en vecka ca. innan det anlände. Helt ok.... Men paketen misshandlade/ dåligt packade så bromsbeläggen skadade. Skivorna är väl svårt o skada annars så hade de väl varit sönderslagna med. Med tanke på hur paketen såg ut. Sen så passade inte beläggen. När de sattes på oken så slog yttre blägget i fälgen. Så tja.. Både bra och dåligt med andra ord....

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Köpte allt i bromsväg till min bmw , fick kvalitets delar för samma peng som biltemas. UPS tappade bort mitt ena paket. Mister auto skickade ett nytt utan strul! Tog 4 arbetsdagar från jag la beställning tills ups lämnade av det. Rekomenderas.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Har man tid att vänta är Mr Auto helt klart godkänt. De varor jag köpt (handlat där tre gånger sammanlagt sex varor) har i genomsnitt legat på 1/3 av priset hos Mekonomen (samma vara eller bättre kvalitet). Transporten har det varit lite problem med då det tagit ganska lång tid samt att kartonger varit tillknycklade. Dock har varorna varit hela. Har råkat ut för dubbeldebitering men det har ordnat upp sig efter ett mejl. Vilket jag ser som relativt snabbt om man jämför med några svenska bolag som jag råkat ut för samma problem med. Sammantaget en fyra!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde en koppling från detta företag. Priset var bra och det var en märkeskoppling. (LUK) Leveranstiderna stämmer tyvärr inte alls. Min kund blev inte glad av att vara utan bil en vecka extra. Jag blev inte glad av att behöva montera ihop och ta ner bilen från lyften.Sådana kostnader är i princip omöjliga att få betalt för och därför blev detta kopplingsbyte en förlustaffär. Kommer att hålla mig till Ebay för de kunder som inte vill betala för original/Meca delar i fortsättningen. De flesta tyska firmorna levererar på mindre än halva tiden det här tog.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde grejer till min ford focus. Ska göra kamrembyte och lite andra grejer. Blev denna beställning: Kamremsats från continental Vattenpump skf drivremmar till generator och ac continental luftfilter samt stift. Betalade 1800 med frakt. Hos mekonomen hade det kostat dubbelt. Grejerna leverade till jobbet hur smidigt som helst. Kundservice svarar också snabbt. Från beställning till leverans 5 arbetsdagar.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Riktigt dåligt företag håller inte vad dom lovar

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Isakella, Vi ber dig berätta vad som egentligen har hänt och vad som orsakat händelsen. Du behöver inte berätta vad du heter eller vem du är. Vänligen ange ditt kundnummer hos Mister-Auto, ordernummer och vilken artikel som frågan gäller så går det snabbare att göra en bra utredning och undersöka vad som har hänt. Vi avvaktar ditt återkommande. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Köpte Bosch torkarblad som de hade extrapris på. Mindre än halva priset än om jag skulle handlat i butik eller annan webbshop. Fick först fel torkarblad och blev irriterad när jag skulle ringa dem och insåg att ett telefonsamtal skulle kosta 5:- i minuten. Skickade ett mail och tänkte, det svarar de inte på i första tagen men det gjorde de. Dagen efter hade jag svar och de skrev och ursäktade sig så mycket och skickade direkt nya blad och skrev att jag kunde behålla de felaktiga. Det kallar jag service.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Har nu fått hem min 6:te leverans från detta företag, Allt från generatorer till bromsar har köpts. Hittills har allt fungerat perfekt! Man måste dock, innan man beställer, vara medveten om att detta är ett lågpris företag, och med minst en veckas leveranstid. Vill man ha nån att prata med och/eller inte är bergsäker på vad man vill ha, eller om man har brått att få delar ... Köp nån annan stans . Deras lågprismörke BOLK, funkar bra men kan ibland se lite ruffare ut, har fått fila lite kanter nån gång . Men det får man ju räkna med när det är lågpris Eller hur? Jag är i stort nöjd ! Och kommer att beställa mer. Det är bekvämt att få grejerna hem till dörren också. David

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Andra köpet från dom, gick kanon första gången likväl andra gången, rätt produkter landade hos ombudet. Dessvärre är inte Posten/Postnord lika bra på att hålla tiderna, paketet fastnade i posten i min stad i 3 dagar, men det är inte Mister Auto:s fel. Kan rekommendera att köpa från dem, hittills har det fungerat klockrent med delarna jag fått till min Ford Focus TDCI 2.0 2006.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Gjorde en beställning på bromsskivor och tändstift och div annat. Man tror ju att det är proffs som packar såna här delar eller att de åtminstone fått nån elementär utbildning. men antagligen plockar man in vem som helst.Tändstift och bromsskivor kom i samma kartong. Ett stift hade kommit ur förpackning och hamnat inne i bromsskivornas förpackning som gått upp. Resten av stiften låg huller om buller, ingen rolig syn. Dessutom saknades beställda torkarblad. Bra priser, men lägg inte en beställning på tunga grejer tillsammans med känsliga grejer och kolla att du fått vad du beställt och betalat för.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Ingmar, Tack för din synpunkt! Vi värdesätter dina åsikter och kommentarer om vår service. Vi har framfört dina anmärkningar till ansvariga här hos oss. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Mycket bra sajt att beställa på. Ordern hanterades helt perfekt. Leverans till dörren m UPS. Orderbekräftelse, betalning, status att följa ordern och godssökning. Klockrent! Varorna bra emballerade i kartongerna. Väldigt nöjd !!!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Har beställt: Huvudbromscylinder ( 1395:- ) ord pris 4995:- 2 huvudstrålkastare 2300:- st ( HELLA inkl glödlampor ), Mekonomen 4600:- st Styrled, Krängningshämmare 900:- Mekonomen/Meca 2600:- Luftfilter, oljefilter, kupefilter, bränslefilter 50% av priset hos Mekonomen MECA, Ad. Klockrena leveranser ! Rekommenderas !! Tommy Forsell

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Skickade tillbaka , men förlorade fraktkostnaden på 150sek...och en vecka tid

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Konstantin, Tack för din synpunkt. Vi vill gärna veta vad du tycker om vår verksamhet. Det är viktigt för oss att du får den information du behöver. Vi önskar att tillhandahålla en god service på rätt nivå, i rätt tid och att bemöta de som vänder sig till oss på ett riktigt sätt. Vill du rapportera dina synpukter, vänligen sänd ditt kundkontonummer hos Mister-Auto med din orderreferens. Dina synpunkter viktig för vår utveckling, hjälp oss att bli bättre - Tack för din hjälp! Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    JAG BETALADE FÖR MINA DELAR OCH DET HÄNDER INGENTING!! JAG HAR HAFT KONTAKT I ÖVER EN MÅNAD OCH FÅR INGA DELAR OCH EJ HELLER PENGAR TILLBAKA!! SCAM!!!!!!!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Kimmo, Tack för din kommentar. En viktig del att vi ska bli bättre är att tänka på vad som kan bli bättre. Därför vill vi ha din synpunkt på vår verksamhet. För oss är det lika viktigt att få veta när något fungerar bra som när det inte fungerar. Vill du ha återkoppling så kan du uppge ditt kund nummer hos Mister-Auto, e-post eller telefonnummer. Då kan vi kontakta dig och berätta vad som hänt med just ditt ärende. Tack på förhand. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Jag har redan beställt 2 gånger och kommer att beställa ytterligare ,visst får du vänta en hel del mer än på hemorten men prisskillnaden är markant och du kan välja kvaliteten vad du vill ha !!!!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Hur bra som helst. I jämförelse med lokala företag som säljer samma saker är Mister Auto överlägset billigast. Jättesnabb och billig leverans fram till dörren. Detta är första gången ( men inte sista ) jag handlar hos Mister Auto och jag är jättenöjd ! Edit ---------- Nu gjorde jag en andra beställning för att serva min andra bil som är en Peugeot Expert. Som vanligt, INGA som helst problem och halva priset mot andra lokala företag. För min del finns det ingen som helst anledning att handla någon annan stans. Jättesnabb leverans, Billigt och bekvämt att kunna luta sig i soffan och beställa det man behöver.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde bromsskivor och bromsklossar ""BREMBO - Ref: P 50 045"" i torsdags,dom skulle skicka grejerna på fredag. På fredag fick jag ett mail om att dom ej har bromsbeläggen hemma och dom återbetalat pengarna för dem. Loggar in på min sida och skriver till kundtjänst om att jag vill ha ett annat märke samt om jag kan få det i samma paket för jag vill ju inte betala dubbla porton, får då svaret NEJ vi jobbar inte så du får göra en ny beställning. Då tycker man att dum kunde väntat att skicka min beställning till att dom fått hem delarna. På deras sida står det fortfarande att dom har beläggen hemma fast dom inte har det vilket jag tycker är uruselt. Funderar på att göra en retur på skivorna och aldrig handla hos dom mer, finns ju faktiskt fler som säljer bildelar.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde Bosch bränslefilter, oljefilter och luftfilter samt NKG tändstift till mycket bra priser. Lite pyssel med att dubellkolla så att alla artiklar stämmer till bilen, men samma koll behövs ju ofta även på Mekonomen, AD-bildelar etc. Delarna skickades i princip dagen efter att jag lagt beställningen och jag fick ett kollinummer att spåra på UPS. Ett tips är att lägga in en bevakning till sin epost, så man ser leveransuppdateringar från UPS. Själva leveransen av UPS är som vanligt ett kapitel för sig. De kan inte meddela annat än vilken dag de kommer , inga ungefärliga klockslag eller förmiddag/eftermiddag då deras körningar tydligen är mer eller mindre oplanerade beroende på vad som dyker upp på den aktuella dagen enligt deras kundtjänst. Det går heller inte att få kontakt med chauffören då de ""av säkerhetsskäl"" inte får ha arbets-mobiltelefoner enligt kundtjänst. Vi såg till att vara hemma hela den aktuella dagen för leveransen, men när dagen var slut kom ett sms där UPS meddelade att det tyvärr inte gick att leverera på grund av brist på korrekt gatuadress. Efter ytterligare samtal med UPS kundtjänst framkommer att chaufförerna inte har GPS'er utan endast kartor, så troligtvis visste chauffören inte var på kartan han skulle leta efter adressen. Efter att lämnat en vägbeskrivning till UPS kundtjänst så kom i alla fal delarna nästa dag (på ospecificerad tid såklart). Paketet var oskadat och alla delar fanns med, så allt OK till sist.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Jag har handlat flera gånger hos Mister auto och är nöjd. Man ska inte glömma att de tar en realistiskt summa för frakten eftersom de skickar från Frankrike. Sedan kan man få en faktura och betalar efter att varorna har kommit. Jag blir alltid uppringd av chauffören som frågar vilken tid han kan leverera. Har du inte så bråttom och kan vänta (oftast 3 -5 arbetsdagar) så sparar du mycket pengar. Jag har slutat att handla hos mekonomen då jag frågade sist hur de kan motivera att exakt samma hjullager kostar dubbelt så mycket hos dem!!! Nej, spela med konkurrensen så får vi humana priser i Sverige!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Visst är priserna låga och leveranstiderna hyfsade men det är allt. Mig blåste till de rejält när jag beställde en kondensor med torkenhet till min SAAB 9-5. Priset var väldigt bra men när varorna kom visade det sig att man levererat en kondensor utan torkenhet och när jag påpekade detta började strulet. De ville inte skicka en torkenhet utan skulle istället skicka en helt ny komplett kondensor, när det visade sig att man inte kunde leverera någon komplett kondensor fick jag löfte att man skulle betala mellanskillnaden om jag fixade en kondensor från någon annan leverantör mot att jag skickade in kvittot. Den kondensor de levererat skulle jag skicka tillbaka och kostnaden för den skulle återbetalas till mig. När de skickat en fraktsedel till mig skickade jag således tillbaka den inkompletta kondensorn till dem. Efter några dagar fick jag tillbaka pengarna men till min förvåning hade man gjort avdrag för returfrakten! När jag påtalade detta för dem fick jag till svar att man alltid gjorde så men att frakten skulle återbetalas till mig separat. Trots att det nu gått mera än en månad sedan jag skickade in kvittot har jag inte sett till ett öre av dessa pengar. Efter en ny påminnelse i förra veckan blev jag uppringd av bolagets kundtjänsten som förklarade att jag inte skulle få några pengar eftersom man inte fick betala ut någon ersättning mellanskillnad. När jag påpekade att man faktiskt skriftligt lovat mig ersättning och enligt det svar jag fått från dem var att man fått klartecken från ekonomiavdelningen att utbetalning av mellanskillnaden var OK var det enda svar jag fick var att vi betalar aldrig någon ersättning. Att jag fått ett löfte från bolaget spelade ingen som helst roll. Så jag får nog känna mig blåst av bolaget och sätta de totalt 1500 kr som jag antagligen aldrig lär se röken av på kontot för lärpengar. Så min uppmaning är att ta bolagets löften med en STOR nypa salt.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Telle, Tack för din synpunkt. Vill du ha svar från oss vänligen sänd ditt kundnummer hos Mister-Auto med din orderreferens. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Vill ha extra betalt för att lev snabbare men skjuter upp lev hela tiden sen svarar inte kundtjänst. Då mitt tips är att absolut handla inte där ett bluffbolag enligt min mening

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Joakim, Tack för dina kommentarer. Synpunkter som lämnats kommer att sammanfattas och redovisas. Vill du ha svar från oss ber vi dig att lämna ditt Mister-Auto kontonummer. Vi besvarar dina frågor och synpunkter så snart som möjligt. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Inga konstigheter. Allt stämde. Mycket fint förpackat, bra reservdelar och leveransen kom en dag efter utlovat datum. Handlar gärna av Mister-Auto igen.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde bromsskivor till en ford focus men fick till en Peugot. Dåligt packat, trasig kartong. mycket strul för att få rätt saker.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Roger, tack för din synpunkt om oss. Jag förstår din frustration och ber uppriktigt om ursäkt för att du har fått fel vara samt om paketets dåliga tillstånd vid leveransen. Vi kan komma att be dig om ytterligare information om leveransen, samt fotografier. För oss är det lika viktigt att få veta när något fungerar bra som när det inte fungerar. Vill du ha återkoppling så kan du uppge ditt kund nummer hos Mister-Auto, e-post eller telefonnummer. Då kan vi kontakta dig och berätta vad som hänt med just ditt ärende. Ber återigen om ursäkt för detta. Hoppas du blir nöjd igen!

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Har beställt drivaxlar, generator, startmotor mm. Allt har passat och fungerat perfekt. Både när det gäller leveranstid, pris och passform. När jag senare beställde bromsbelägg passade de inte. Eftersom jag provade och sätta på delarna 6 veckor senare fick jag inte byta dessa mot några som passade. Ynkligt tycker jag. Därför provar jag nu bildelaronline24.se Har gjort en ganska stor beställning och vet ännu inte hur det fungerar. Hade Mister Auto bytt mina belägg som inte passade hade jag aldrig tittat mig om efter någon annan leverantör. Klantigt skött, hade de skickat nya som passat hade jag spridit detta vidare och varit en nöjd kund.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Morgan, Tack för din synpunkt. Vill du ha återkoppling så kan du uppge ditt kund nummer hos Mister-Auto, e-post eller telefonnummer. Då kan vi kontakta dig och berätta vad som hänt med just ditt ärende. Vi avvaktar ditt återkommande. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Jag beställde bensin pump på Mister-Auto, skrev ner vilken bil och nummer på den men ÄNDÅ kom det fel pump för Volvo 70 som är hel fel och passade inte alls!!! Leverans kom 2 dagar senare än jag betalade express. Jag ringde UPS och frågade om jag skulle betala för försenad leverans? De svarade att Mister-Auto visste att det inte finns möjlighet att leverera till min adress så snabbt men ÄNDÅ skickade räkning för snabb leverans! Dålig service, dålig attityd, dålig kunskap om bil delar!!!!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Nerjius, Tack för din kommentar! För att kunna besvara din förfrågan behöver vi ytterligare information om delen som levererats är densamma som du beställt. Om du har drabbats av sen leverans vänligen skriv till oss så att vi kan undersöka saken närmare. Tack på förhand. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet Vi ber dig notera att du har rätt att häva köpet om du har fått fel vara och få pengar tillbaka.

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Snabb leverans, men saknade gods i leveransen. Meddelade Mister-Auto för två veckor sedan men har inte fått något svar eller det som saknades. Betalade 50:- för säker leverans, vore bra om allt jag beställt levererades.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Bengt, Tack för din kommentar. Vår måls är att alltid ge våra kunder bästa service. Därför är dina synpunkter mycket viktiga för oss. Du behöver inte berätta vad du heter eller vem du är. Vänligen ange ditt kundnummer hos Mister-Auto så går det snabbare att göra en bra utredning och undersöka vad som har hänt. Vi avvaktar ditt återkommande. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Det står en stor överskrift på hemsidan, 72 H LEVERANSTID, men det som inte är inräknat där är ytterligare ca 72 - 120 H ""FÖRBEREDELSETID"" som dom så fint kallar det när man ifrågasätter dom.. Det ska ju gärna ta 3 - 5 dagar att bara hitta prylarna på hyllan och skicka iväg dom.. Sitter fortfarande och väntar på mitt paket. Har sån tur tagit allt på faktura, så dyker inte prylarna upp och är HELT RÄTT I MISTA DETALJ så kan dom glömma den fakturan, och istället nöja sig med en långdragen twist. Words of wisdom, köp hellre prylarna i din lokala affär, även om det skulle kosta 200 - 300 kr mer, så är det värt det i slutändan. 200 kr är ingenting jämfört med irritationen och frustrationen som uppstår när man vet att man betalar och stöttar ett företag som skiter i allt som heter kvalité och service. TUMMEN NER FÖR MISTER-AUTO.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Musse, Vi uppskattar din synpunkt och att du hörde av dig. Vänligen notera att tiden mellan det att beställningen registreras fram till transportföretagets första leverans till kundens adress beror på två faktorer: - Behandlingstiden (24 till 48 timmar) = betalning, hantering och upphämtning av transportföretaget och - Transportföretagets leveranstid (24 eller 72 timmar beroende på om kunden har valt express eller standard leverans). Det gäller arbetsdagar. Vi ber dig berätta vad som egentligen har hänt. Vill du ha återkoppling så kan du uppge ditt kund nummer hos Mister-Auto. Då kan vi kontakta dig och berätta vad som hänt med just ditt ärende. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Vi köpte ett avgassystem från Mister auto och fick varan skadad. De skulle i sin tur ta kontakt och reda ut det med UPS som körde ut avgassystemet till vår dörr. Detta skulle kunna ta upp till 30 dagar att reda ut, varpå vi aldrig hörde av något mer. Vi blev tvungna att sätta på det skadade avgassystemet på bilen, då vi inte kunde vänta längre. Efter 5 månaders väntetid, så erbjuder de sig att byta ut produkten eller ersätta den. ""Som en gest av god vilja mot dig och kompensation erbjuder vi dig fri frakt på din nästa beställning."" De har agerat oerhört klumpigt och allt man kompenseras med är fri frakt vid nästa beställning...inte tusan kommer jag att beställa något mer därifrån iaf.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Christopher, Tack för din synpunkt. Vi är hemskt ledsna för att du fick varan skadad. I sådana fall gör vi en reklamation till transportören, därför att detta är såvitt vi kan förstå en transportskada. En utredning av transportskada från transportbolagen kan ta från 3-4 dagar upp till 2-3 veckor. Ersättning görs efter avslutad utredning. Vi kan antigen skicka delen på nytt, eller så kan vi återbetala produkten beroende på kundens behov och vilja. Vänligen ange en referens. Det kan vara ett ordernummer, ett kundnummer eller ett mobiltelefonnummer för att göra en bra utredning och undersöka vad som har hänt. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    I ordered a mirror for an Opel...and they send me 5l oil .

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Dear Cristian, Thank you for your feedback. Your opinion is very important to us. We appreciate it and will use it to evaluate changes and make improvements in our servicing. To help us answer your questions as quickly as possible please send us your customer number with Mister-Auto and we will call you back. Thank you in advance. Best regards, Mister-Auto-teamet

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    I mitt paket fattades en H7 lampa varvid den ende av två beställda de skickade blev krossad av ett hjullager som låg och rullade runt i kartongen, dåligt packatt. //Thomas

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Thomas, Tack för din kommentar. Dina åsikter är viktiga för verksamhetens utveckling, både positiva och negativa. För att kunna undersöka ditt ärende närmare ber vi dig kontakta oss på kundservice med ditt kundkonto via vår hemsida så hjälper vi dig gärna. Vi avvaktar ditt återkommande. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Har nu beställt för andra gången från Mister Auto och jag har inte något klaga på. Vid den senaste leveransen så var ett hjullager defekt. Troligtvis en transportskada. Jag skickade ett mail med en bifogad bild på skadan och redan dagen efter ser jag att de har skicka ett nytt hjullager. Jag ser inte hur e-handel från utlandet kan var smidigare eller bättre! Man får vad man betalar för, fast jag tycker att jag kommer undan billigt!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde drivknut till min audi med mitt regnummer. De skickade ändå till fel modell och det märkte vi efter misslyckad monteringen då den inte passade. De vägrar byta den då den är ""använd"" fast de skickade fel. Avråder köp från Mister-Auto!!!

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Leonardo, Tack för din kommentar. Vi ber dig berätta vad som har hänt. Det är viktigt för oss att du får den information du behöver. Vill du rapportera dina synpukter, vänligen sänd ditt kundkontonummer hos Mister-Auto med din orderreferens. Dina synpunkter viktig för vår utveckling, hjälp oss att bli bättre - Tack för din hjälp! Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Mitt omdöme har varigt ett bra företag men det sista är en misär upplevelse. Beställer en kupefläkt den kommer men inte efter 72 timmar c:a 100, När jag packar upp så är plasten trasig tar bild och anmäler skadad då börjar skiten ringa kostar 5kr min att svara på nummer för att komma rätt. Då vill dom ha mer bilder för utredning medan jag har en iskall bil 15- ute. Jag plockar bort den gamla och den nya passar inte alls. Jag skickar tillbaka fläkten då säger dom att jag inte skulle göra det. Varför jag har väll rätt att lämna tillbaka det jag har köpt. Det handlar om 1300 kr och jag behöver för fan värme i bilen.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Björn, Tack för din synpunkt. Vi ber dig berätta vad som egentligen har hänt och vad som orsakat händelsen. Du behöver inte berätta vad du heter eller vem du är. Vänligen ange ditt kundnummer hos Mister-Auto, ordernummer och vilken artikel som frågan gäller så går det snabbare att göra en bra utredning och undersöka vad som har hänt. Vi avvaktar ditt återkommande. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Har vid samtliga tillfällen fått försenade leveranser, till fel adress och inte kompletta leveranser. Alltid helt utan kompensation från deras långsamma och människofientliga ""kundtjänst""avdelning. Avråder absolut från att ha någonting att göra med detta blufföretag! *update 141212* Det går inte att använda kommentarsfunktionen så jag blir tvungen att fortsätta skriva ner er i detta inlägg. Ni har inte ens försökt hjälpa mig tidigare så vad har ändrats? mitt kundnr är 1475091 och det kan ni gärna deleta från databasen då jag aldrig mer kommer handla från er. Kan även ifrågasätta hur ni tycker det är rimligt att skapa tre ordrar som innehåller samma sak, -och fakturera dessa prylar- istället för att fråga kunden om det är rimligt att beställa tre uppsättningar av samma prylar till samma bil med fyra sekunders mellanrum??? Om ert system är så undermåligt att det stammar på detta sätt är det inte KUNDEN som ska betala för misstaget. Jag skulle kunna fortsätta beskriva hur värdelös servicen är men läskunniga har nog redan förstått att man inte gör affärer med er och jag har dessutom inte lust att slösa mer tid än jag redan tvingats göra på er suspekta verksamhet. Ska jag nu lära er hur kundservice borde fungera vill jag i fortsättningen ha betalt.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Jacob, Tack för din kommentar. En viktig del att vi ska bli bättre är att tänka på vad som kan bli bättre. Därför vill vi ha din synpunkt på vår verksamhet. För oss är det lika viktigt att få veta när något fungerar bra som när det inte fungerar. Vill du ha återkoppling så kan du uppge ditt kund nummer hos Mister-Auto, e-post eller telefonnummer. Då kan vi kontakta dig och berätta vad som hänt med just ditt ärende.

  • 2 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde två bakljus. Fått leveransbekräftlse för fredag den 7/11. Har inte fått några bakljus. Går ej spåra paketet via länken jag fick samt hemsidan funkar ej längre. Tur att jag betalade via Paypal! Vi har nöjet att informera dig att din beställning nr MA-20141102-200648-2615724SE som gjordes den 02/11/2014 har skickats idag. Beräknat leveransdatum är den 07/11/2014. Sammanfattning av din beställning: Produkt Antal Följning av ditt paket Kombinationsbackljus HELLA 9EL 354 064-021 1 312013716500000000000017741478 (BPOST MAXI)

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Hej Thord, Tack för din kommentar. Transportören har försökt att leverera försendelsen och har lämnat ett meddelande. Vi har skickat ytterligare information om leveransen, order nummer MA-20141102-200648-2615724SE på ditt Mister Auto konto. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta oss. Vi på Mister Auto kundtjänst önskar dig en fortsatt trevlig dag. Med vänliga hälsningar, Mister-Auto-teamet

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Jag har kommit överens med posten och fått mina varor. Det var rätt varor.Bra packade. Kommunikationen med Mr-Auto har fungerat mycket bra.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Vi beklagar verkligen att du inte fått din leverans inom förväntad tid. Då förseningen beror på att transportören inte hållit den leveranstid, som är överenskommet mellan oss och dem. Vi har en uppföljning och dialog med transportören, för att försöka förbättra detta och vi hoppas att det inom kort uppnår den förväntning som vi och våra kunder har på transporttiderna. Vi har aldrig för avsikt att fara med ossaning eller vilseleda våra kunder, då vi är medvetna om att den bästa reklamen för oss är nöjda kunder.

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Jag beställde lite grejer kvällen fredag den 7/11/14 vid beställningen stod det att varorna skickas på onsdag. blev lite fundersam men med hjälp av google fick jag reda på att det var röd dag i Frankrike Tisdag den 11/11. jaja jag höll tummarna o hoppades på leverans den 14/11. Mina tidigare beställningar har gått fort. Den 14:e kom ett sms att man kan följa leveransen så jag var nöjd o räknade med att skruva ihop skrället på måndag. inget hade hänt på länken. Paketet hade tagit sig till Belgien o haft en najs weekend där den blev kvar där några extra dagar också till den 19:e. Onsadgen den 19:e hade paketet kommit till Sverige. Jag väntade på att få ett samtal från budfirman som jag fått vid mina 3 tidigare beställningar. inget samtal denna dag :( 20:e dagen då allt skulle fixas blev ännu en besvikelse men nu kanske jag inte kan gnälla på mister auto längre. POST NORD (inga miljövänner direkt) uppdaterade vart paketet var och det stod att de lämnat en lapp. väl hemma öppnade jag brevlådan o hittade avin att paketet finns o hämta på paketutlämningsstället. åker dit för att ta emot mitt efterlängtade paket. Framme i kassan pekar expediten på avin och visar att den kan hämtas efter kl 16 nästkommande dag. Ja jag vet att det var dumt att läsa innan men jag var lite ivrig. Så POST NORD har alltå varit vid huset plingat på (kan man ju hoppas) skrivit en avi lagt tillbaka paketet i bilen åkt 4mil för att sedan dagen därpå åka 4mil igen o lämna paketet på utlämningsstället. tidigare har budet hört av sig om när hen ska komma så man kan diskutera fram en enkel lösning. Ganska många människor jobbar dagtid. Suck o bock

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Vi beklagar verkligen att du inte fått din leverans inom förväntad tid. Då förseningen beror på att transportören inte hållit den leveranstid, som är överenskommet mellan oss och dem. Vi har en uppföljning och dialog med transportören, för att försöka förbättra detta och vi hoppas att det inom kort uppnår den förväntning som vi och våra kunder har på transporttiderna. Vi har aldrig för avsikt att fara med ossaning eller vilseleda våra kunder, då vi är medvetna om att den bästa reklamen för oss är nöjda kunder.

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Det som drar ner betyget lite är att leveranserna är dåligt förpackade. Ofta trasig yttre kartong och även innehållet har åkt runt och kartongerna skadade.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Hej, jag har anlitat Mister Auto för andra gången och är mycket nöjd! Bra priser och bra kommunikation med kundtjänst! Något försenad leverans, men förmodligen i samband med att beställningen gjordes några dagar före julhelgen! Kanon bra att få paketet fram till dörren. Jag kommer absolut att fortsätta med mina inköp hos Mister Auto! Mvh. Robert Woud Bålsta

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 1 / 5 1
    Edit Flag

    Beställde torkarblad 6 nov. Lovar leverans inom 72 timmar. Efter 6 dygn (12 nov.) ca 150 timmar påstår de att de varit hos mig för leverans. Men att jag inte var hemma,. Påstår att man därför lämnade ett meddelande. Detta är en ren och skär lögn, eftersom jag var hemma precis hela dagen. Uppenbart är jag inte den första och förmodligen inte heller den sista som blir utsatt för dessa lögner. Antingen är Mister-Auto ett blufföretag eller så är deras transportör det. Så här står på mitt konto för denna leverans: 12-11-2014 11:11:18 Sweden Not Delivered - Addressee not present- Message left 11-11-2014 10:27:08 Sweden Departure to distribution network 11-11-2014 10:27:05 Sweden Arrival from abroad 08-11-2014 00:08:03 Belgium Departure to country of destination 07-11-2014 23:59:11 Belgium Parcel is handled 07-11-2014 23:59:08 Belgium bpost has received the item 06-11-2014 16:56:53 Item is announced / bpost received the information

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

    Answer by mister-auto.se
    Flag

    Vi beklagar verkligen att du inte fått din leverans inom förväntad tid. Då förseningen beror på att transportören inte hållit den leveranstid, som är överenskommet mellan oss och dem. Vi har en uppföljning och dialog med transportören, för att försöka förbättra detta och vi hoppas att det inom kort uppnår den förväntning som vi och våra kunder har på transporttiderna. Vi har aldrig för avsikt att fara med ossaning eller vilseleda våra kunder, då vi är medvetna om att den bästa reklamen för oss är nöjda kunder.

  • 4 / 5 1
    Edit Flag

    Varorna var betydligt billigare än hos konkurrenter i Sverige. Jag hade inte bråttom och beställde därför från Mister-Auto. Varorna kom fram två arbetsdagar efter utlovad leveransdag, vilket dragit ner betyget. Leverantör var Postnord, d.v.s. postens budleverantör. Varorna var välpaketerade och allt stämde överens med beställningen.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Handlade bensinpump, bensinfilter mm hos Mister Auto. Bra hemsida, mycket bra priser på märkesprodukter. Dock tog leveransen en vecka, så det gäller att man kan ha sin bil stående under väntetiden.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 3 / 5 1
    Edit Flag

    Tog ganska lång tid

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Ni är som ett företag ska vara.Bra kvalité och snabb service.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 5 / 5 1
    Edit Flag

    Jag kan förstå att det kan vara svårt att lagerföra delar till Alfa Romeo från tidigt 80-tal men än så länge har det gått bra att beställa det jag har behövt från Mister-Auto och varit nöjd med leveranserna.

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

  • 3 / 5 1
    Edit Flag

    Bra leverans på bromsklossarna men det är lite dåligt att ni inte har bromssöld till ford aerostar

    Review of , following an experience of by *

    *Pseudonymized data at the request of the author

Reviews displayed in chronological order